Indremedisinsk utredning

Indremedisinsk utredning

Mistenker du at det feiler kjæledyret ditt noe? Det er ikke alltid lett å vite når de har det vondt, men hvis du merker en endring i atferden anbefaler vi å få det undersøkt.

Bestill time

Vi besvarer alle henvendelser så fort vi kan.

Your schedule has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.

Mistenker du at det feiler kjæledyret ditt noe? Det er ikke alltid så lett å vite når dyret ditt har det vondt, men dersom du merker en endring i dyrets atferd anbefaler vi alltid å få det undersøkt. Vi foretar indremedisinsk utredning av smådyr, der vi undersøker indre organer og avdekker eventuelle behov for behandling.

Når er det behov for en indremedisinsk utredning?

Også dyr kan få kompliserte sykdommer, og vi foretar en indremedisinsk utredning dersom vi har mistanke om blant annet:

  • Hjerte- og lungesykdommer
  • Urinveissykdommer
  • Mage- og tarmsykdommer

Både hunder og katter er gode på skjule at de er i store smerter. Det finnes likevel noen måter å oppdage at alt ikke står riktig til med kjæledyret ditt. Symptomer du kan være på utkikk etter er:

  • Slapphet, at dyret sover mer enn vanlig eller oppfører seg annerledes enn det pleier
  • Sinne, irritasjon eller urolighet
  • Forstoppelse, diaré eller oppkast
  • At dyret enten trekker seg helt tilbake, eller er overdrevent kontaktsøkende

Vi behandler eller henviser til spesialist

Da det kan være vanskelig å vite hvor dyret har vondt, kreves det ofte en kombinasjon av flere typer undersøkelser for å sette en diagnose. Vi benytter blant annet røntgen, ultralyd og blodprøver for å avdekke hva slags behandling ditt dyr har behov for.

Etter en indremedisinsk undersøkelse vil vi behandle dyret og sykdommen etter beste evne. I mange tilfeller kan vi utføre behandlingen på vår klinikk. Det viktigste for oss er imidlertid at dyret får den beste behandlingen som er tilgjengelig. Derfor kan vi også henvise deg og ditt kjæledyr videre til en spesialist, dersom vi mener det er mer hensiktsmessig for dyrets helse. Vi har mange gode samarbeidspartnere i distriktet, som vil se til at ditt dyr får nødvendig behandling og oppfølging.

Vi er her for deg og ditt dyr

ABC-Dyreklinikk Lillehammer hjelper store og små kjæledyr i distriktet vårt. Vi dekker områdene Lillehammer, Gausdal , Ringsaker, Øyer, Ringebu og Gjøvik. Du kan alltid ringe oss om du har spørsmål eller ønsker veiledning, vi stiller alltid opp for dyret ditt og deg.

Bestill time

Vi besvarer alle henvendelser så fort vi kan.

Your schedule has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.