Om oss

ABC-Dyreklinikk Lillehammer holder til i Søre Ål og startet opp i 2013. I dag har klinikken engasjerte ansatte som hver dag jobber for å yte god service og gi våre kunder et godt poliklinisk tilbud. Vårt mål er å gjøre vårt ytterste for at alle med behov for veterinær i Lillehammerområdet skal føle seg godt ivaretatt.

Bilde av en hund og eier.
Bilde av to hunder.

Vi tilbyr det meste innen veterinærtjenester

Vår hverdag er meningsfylt når våre kunder er fornøyde. Derfor har vi et konstant fokus på å møte alle to- og firbeinte kunder med positivitet og engasjement.

På vår klinikk tilbys det meste innen veterinærtjenester for ditt kjæledyr. Vi driver poliklinisk klinikk med eget laboratorium, der vi blant annet kan analysere blodprøver. Dersom en ditt dyr krever mer omfattende behandling enn det vi kan tilby, har vi gode samarbeidspartnere vi kan henvise videre til.

Vi har også et samarbeid med Dyrebeskyttelsen, slik at bortkomne dyr kan tas med til oss for en undersøkelse av helsetilstand og eventuell ID-merking.

Bilde av en hund og eier.
Bilde av en hund.

Engasjerte og dedikerte ansatte

Våre ansatte har lang erfaring og mye kunnskap om dyr og deres helse. Når du kommer til oss, vet du at din firbeinte venn er i de beste hender.Våre dyktige og erfarne veterinærer heter Christopher Høstmælingen og Hanne Garfelt Paulsen.

Veterinærassistent Ragnhild Bergheim har lang erfaring med oppdrett av hund og er vår ekspert på fòr, mens veterinærassistent Cecilie Bækkelund har jobbet hos oss siden vi startet opp og har høy kompetanse på det aller meste. Veterinærassistent Ane Korsrud er under utdanning som hundemassør.

Følg oss på Facebook

Bilde av en hund.Bilde av en hund.Bilde av en valp.Bilde av en katt.Bilde av en hund.Bilde av en valp.