Årlig vaksinasjon og helsesjekk

Årlig vaksinasjon og helsesjekk

Det anbefales at alle hunder og katter vaksineres årlig. Vaksinen kalles gjerne en kjernevaksine, og beskytter hunden eller katten mot alvorlige og smittsomme infeksjonssykdommer.

686
1,5 time

Bestill time

Vi besvarer alle henvendelser så fort vi kan.

Your schedule has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.

Det anbefales at alle hunder og katter vaksineres årlig. Den årlige vaksinen kalles gjerne en kjernevaksine, og beskytter hunden eller katten mot alvorlige og smittsomme infeksjonssykdommer som de er spesielt utsatt for. Vi kan sette alle nødvendige vaksiner, og vi vaksinerer bare friske dyr.

Den årlige vaksinen beskytter kjæledyret ditt

For hunder beskytter den årlige vaksinen mot sykdommer som:

  • valpesyke
  • smittsom leverbetennelse
  • kennelhoste
  • parvovirus

For katter beskytter vaksinen mot:

  • kattepest
  • herpesvirus
  • katteinfluensa

I tillegg til den årlige vaksinen setter vi grunnvaksine for kattunger og valper, samt vaksine i forbindelse med reise. Les mer om vaksinering av kjæledyr her.

Helseundersøkelse kombinert med vaksinering

I sammenheng med den årlige vaksinasjonen utfører vi en rutinemessig helseundersøkelse av kjæledyret ditt. Ved å få utført en helsekontroll årlig, kan du være trygg på at alt står bra til med hunden eller kattens helse. Helsesjekken sikrer også at dyret er friskt nok til å få satt vaksinene sine.

Ved en rutinemessig helseundersøkelse vil vi utføre tannundersøkelse, lytte på hjertet, kjenne etter svulster i huden og ta en generell sjekk av dyrets helsetilstand.

Priser for årlig vaksinasjon og helsesjekk

Grunnhonorar for en vanlig konsultasjon: kr 750,-.

Pris for årlig vaksinasjon med inkludert helsesjekk er kr 625,-.

Vi ivaretar både to- og firbeinte

Hos ABC-Dyreklinikk Lillehammer skal både to- og firbeinte føle seg velkomne. Det viktigste for oss er at både dyr og eier føler seg trygge under konsultasjon og behandling. Vi er opptatt av god service og har bred kompetanse på dyr og dyrehelse. Derfor garanterer vi at du vil få god veiledning når du tar med dyret ditt til oss. Hos oss er alle velkomne!

Bestill time

Vi besvarer alle henvendelser så fort vi kan.

Your schedule has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.