Veterinærklinikk nær Brumunddal

Veterinærklinikk nær Brumunddal

Veterinærklinikken som gjør det lille ekstra

Bor du i Lillehammer området og er ute etter en veterinærklinikk med erfarne, flinke veterinærer som gjør det lille ekstra for deg og dyret ditt? I så fall kan vi anbefale at du tar med deg dyret ditt til ABC-Dyreklinikk i Søre Ål. I vår veterinærklinikk bryr vi oss virkelig om våre hårete pasienter, og gjør derfor alt vi kan for at dyr kan føle seg glade, friske og trygge.

Hos oss finner du alle mulige tilbud for alle mulige dyr

I vår veterinærklinikk kan dyr blant annet få en grundig indremedisinsk utredning, der vi kan se hvordan dyret har det på innsiden av kroppen. Våre veterinærer tilbyr også røntgen, tannbehandling og trekking av tenner, inseminering av tispe, fødselshjelp, keisersnitt, vaksinering, ID-merking og ID-avlesning, helsekontroll av hund, katt, kanin, marsvin og andre gnagere, veiledning og oppfølging av kunder som skal utenlands med dyr, attest av patellaluksasjon, HD og AD røntgen og operasjoner som sterilisering og kastrering.

Vi holder til sentralt i Lillehammer, men har mange gode kundeforhold i Brumunddal, Gjøvik, Hamar m.m.

Dersom du har noe spørsmål om vår veterinærklinikks tilbud og kompetanse kan du enkelt kontakte oss via vårt skjema på nettsiden, e-post eller telefon. Vi vil gjerne hjelpe deg og ditt dyr føle dere trygge og sikre på denne reisen mot god helse.

Kontakt oss