Veterinær i Lillehammer

Veterinær i Lillehammer

Erfaren veterinær i Lillehammer som bryr seg om ditt dyr

Det er ikke alltid like lett å skjønne hvordan dyret ditt egentlig har det. Kanskje man merker noe endring i adferd, uten synlige tegn på sykdom. Uansett er det alltid lurt å ta med dyret på en ordentlig sjekk. Heldigvis tilbyr vi i ABC-dyreklinikk et bredt utvalg av medisinske tjenester for ditt dyr. Vi har flere erfarne og dyktige veterinærer som gjør det lille ekstra for deg og din dyrevenn.

Finn ut hvordan dyret ditt virkelig har det

Våre veterinærer tilbyr blant annet en grundig indremedisinsk utredning, der vi kan se hvordan dyret ditt har det på innsiden av kroppen. Våre veterinærer tilbyr også røntgen, tannbehandling og trekking av tenner, inseminering av tispe, fødselshjelp, keisersnitt, vaksinering, ID-merking og ID-avlesning, helsekontroll av hund, katt, kanin, marsvin og andre gnagere.

Vi tilbyr veiledning og oppfølging for kunder som skal utenlands med dyr, attest av patellaluksasjon, HD og AD røntgen og operasjoner som sterilisering og kastrering.

Vi holder til sentralt i Lillehammer, men har mange gode kundeforhold i Brumunddal, Gjøvik, Hamar m.m.

Dersom du har noe spørsmål om våre tilbud og kompetanse til våre veterinærer du enkelt kontakte oss via vårt skjema på nettsiden, e-post eller telefon. Vi vil gjerne hjelpe deg og ditt dyr føle dere trygge og sikre på denne reisen mot god helse.

Kontakt oss