Dyrlege i Lillehammer

Dyrlege i Lillehammer

Dyrlege for deg som ønsker trygg og god helseopplevelse

Hos oss i ABC-Dyreklinikk har vi lang og god erfaring med å pleie alle mulige dyr, fra de mindre hårete pelsdyrene til de større dyrevennene. Vi mener nemlig at det beste er kun godt nok for dyret ditt, og vi jobber hver dag for å forbedre helsen til alle mulige dyr. Vi anser det som en plikt å gjøre en god og grundig jobb samtidig som vi viser omsorg til våre kunder og deres dyr.

Erfarne dyrleger med høy kompetanse

I ABC-dyreklinikken finner du et bredt utvalg av tjenester fra erfarne dyrleger. Våre dyrleger tilbyr blant annet årlig vaksinasjon og helsesjekk, indremedisinsk utredning, tannhelse, kirurgi, sterilisering og kastrering, hud- og øreundersøkelse, anestesi, ultralyd m.m. Samtidig er vi opptatt av å ta oss av ditt dyr etter beste evne, og henviser videre til andre dyrleger dersom vi ser at andre har mer erfaring eller spesiell kompetanse.

Vi holder til sentralt i Lillehammer, men har mange gode kundeforhold i Brumunddal, Gjøvik, Hamar m.m.

Dersom du har noe spørsmål om våre tilbud eller generelle spørsmål om tjenestene til dyrlegene kan du enkelt kontakte oss via vårt skjema på nettsiden, e-post eller telefon. Vi vil gjerne hjelpe deg og ditt dyr føle dere trygge og sikre på denne reisen mot god helse.

Kontakt oss