Dyreklinikk i Lillehammer

Dyreklinikk i Lillehammer

Dyreklinikken som bryr seg

Bor du i Lillehammer området og er du på utkikk etter en dyreklinikk med gode tilbud, erfarne dyrleger som gjør det lille ekstra og har stor omsorg for alle mulige dyr? I så fall kan vi anbefale at du tar med deg dyret ditt til ABC-dyreklinikken i Søre Ål. I vår klinikk har vi nemlig lang og god erfaring med å ta vare på dyr og deres helse, og vi tar deg og ditt dyr gjerne imot med åpne armer.

Dyreklinikk med et bredt utvalg av tjenester 

I vår dyreklinikk er vi opptatt av å tilby et bredt utvalg av tjenester for din dyrevenn. Vi tilbyr blant annet; røntgen, tannbehandling og trekking av tenner, inseminering av tispe, fødselshjelp, keisersnitt, vaksinering, ID-merking og ID-avlesning, helsekontroll av hund, katt, kanin, marsvin og andre gnagere, veiledning og oppfølging av kunder som skal utenlands med dyr, attest av patellaluksasjon, HD og AD røntgen og operasjoner som sterilisering og kastrering.

Vi holder til sentralt i Lillehammer, men har mange gode kundeforhold i Brumunddal, Gjøvik, Hamar m.m.

Dersom du har noe spørsmål om våre tilbud eller generelle spørsmål om vår dyreklinikk kan du enkelt kontakte oss via vårt skjema på nettsiden, e-post eller telefon.

Vi vil gjerne hjelpe deg og ditt dyr føle dere trygge og sikre på denne reisen mot god helse.

Kontakt oss